hello (:

dimulakan dengan بسم الله,
disudahi dengan الحمد الله

Monday, March 26, 2012

happy early birthday!

Hey you, I know I'm in the wrong
Time flies when you're having fun
You wake up, another has gone
You're twenty, now.

I guess you wanna know
Why I'm on the phone
It's a week early or so
I know it's too early
But happy birthday

I know you hate me
Well, I miss you too
I know it's too early
But happy birthday

So hard when you're far away
It's lame but I sleep when you're in pain
I won't make the same mistake
I'm so to blame

So now you know
Don't hang up the phone
I wish I was at home
I know it's too early
But happy (early) birthday :)
video
originally sang by The Click Five;
edited by Afif Aminudin.
dedicated to Fatin Nur Nabilah Kamaruzzaman.

maaf ah terpaksa post video ni awal sebab minggu depan dah kena gerak kuantan. kalau takpost awal nanti takut taksempat pulak nak tarok dalam blog ni. jadinyee lirik asal pon terpaksa ditukaaarrr, sebab tu bunyik pon taksedap ditambah dengan suara taksedap. but two negatives multiplied together will make a positive! (ayat nak sedapkan hati sendiri) apaaaa apa pon, happy early birthday weyh <3

notakaki - kalau nak donlod kena tunggu 2hb April dulu. haha

6 comments:

EG said...

Amboi. Besday awek ye bang?
Besday aku nak cover lagu apa plak? Kah3

abd fatah said...

happy bday to tht special someone. :)

n pek,ke kuantan dh ko yek.dh besaq panjang.keh2. same2 la kite jadik alumni UKC.

slmt berjaya d kuantan.

aRinarRe said...

fuishoo. This is so sweet, Fatin! (This is for Fatin to reply Hahah)

Nur Syarina said...

Terkejut aku baca entry ni.
Dan2 hari ni birthday aku.
But ofcourse im not that someone special in yr heart. Wink wink ;) (le me iz so lame)
K joke joke. HAHAHAHAHAHAHAHAHA xD
Anyway selamat berkuantan!

Anonymous said...

starting CNBLUE baaai..HAHAHAHAHAHAHA

fif said...

yang last aku tau siapa komen. haha. babun ah fadiii!!!!! XD

lek shah. birthday kau aku main gitar kat depan rumah kau. haa, amacam? :D

fatin takkan reply punya ah arree..dia tu macam ninja, selalu menyorok dalam gelap. haha

wewiit nana dah jejak 20 jugak ahhh.haaaa selamat ulangtahun weyh! nak hadiah tunggu aku dapat kerja dulu :P