hello (:

dimulakan dengan بسم الله,
disudahi dengan الحمد الله

Saturday, July 2, 2011

take six; ACTION!

Marry You
as requested by z
video
err. biasa ah en. rakam pagi pagi buta ngan ngantoknyer lagi. bhahaha
ni la yang terbaik aku boleh buat lepas 5 kali aku rakam semua epic fail. ni kira fail gak tapi tak epic la. haha

dah dah, ciao :p

5 comments:

Hidayah Ahmad said...

Yang ni baguih. Tak de lupe2 dah. HAHA

aRinarRe said...

sumpa suka gila the guitar. classical kah? Btw, tanak buat column for song request ke kat ur blog? Banyak da yang request ni. Hahahahaa

Amiruddin Roselan said...

gitar mahaaallll :D

shamimi amni said...

:D

fif said...

mimi senyum sorang sorang :O

lek je.kau nak aku sebut harga gitar kat sini ke besta? haha

bhahaha! kalau nak request lagu kau tarok kat chatbox sebelah ni haaa --> malas nak tarok column jadah apa la.kehkeh.ouh ye, semi-acoustic, boleh main plug-in kat amp kalau nak :D

baguih pebendernyer -.- ishh