hello (:

dimulakan dengan بسم الله,
disudahi dengan الحمد الله

Thursday, July 14, 2011

prep midterm exam

hola makhluk bumi sekalian.

dan juga kepada alien alien yang cuba menakluk bumi tapi tak lepas lepas lagi. sebab tu bruno mars ada nyanyi; i know u're somewhere out there, somewhere far away. eh silap, tu dia nyanyi untuk makwe dia kot. ek, dia ada makwe ke? ah persetan semua tu.

khaifa halukum?

minggu ni bakal berakhir lagi bagi kaki mari-pulang-ke-rumah-setiap-minggu macam aku ni. plan nak balik hari jumaat tak jadik sebab esok pagi nak kena gerak sekolah amik report card adik aku. hoyeahh. adik aku cemerlang bhai, dapat ranking 44 dalam form beliau. pergh. aku pon tak pernah jejak top 50 dulu -.-"

cakap pasal study study study ni en, jum ah ramai ramai pakat jadik nerd-ulatbuku-skema-dansamawaktudengannya bagi persiapkan diri untuk exam lagi 2 minggu ni. jum jum

ouh ye aku nak share something ni,


-korang gi bukak google maps (direction)
-type China as starting point
-lepas tu type Taiwan as ur destination.
-baca step 48


haaa, tu salah satu cara aku hilangkan stress. kbye! (:

3 comments:

EG said...

cara hilangkan stress sangat berkesan =.=

nazrin syafiq said...

"swim across the pacific ocean"

TARBAIK!!!!! HAHAHAH

fif said...

terbaik kan? :DD