hello (:

dimulakan dengan بسم الله,
disudahi dengan الحمد الله

Wednesday, July 27, 2011

midterm exam part tu

lahabau apa exam kimia lagi senang daripada comp? gua target lulus. kalau jejak B tu pon gua sujud syukur. hoyeah

assalaaammm

pertama sekali sori geng takdapat join in tengok clash harimau-singa kat stadium malam esok. exam punya pasal hari sabtu, aku tekad nak study baik baik sebab comp tadi dah banyak aku tembak hihihi

keduanya aku nak cakap segala lauk kat kafe banglaa aku dah naik muak. tengok pon boleh buat stok muntah. dah serupa soya bhai. ish

ketiganya musim musim sakit tekak telah kembali. dengan offer yang berpatutan rm0.99 untuk kesakitan pagi hingga ke petang ke malam ke susah nak tido punya pakej. jauh jauh kan diri anda dari segala minuman manis manis dan sejuk sejuk belaka. kalau tak jadik macam aku ni. haihhh

exam week bakal berakhir. aku rindu kelas di mana waktu untuk melangau ke dinding dinding kosong dan kipas yang dingin di atas kepala boleh merendahkan tahap stress aku yang tak berapa nak tinggi.

akhir kata;

GO HARIMAU MALAYA!

seperti biasa, akhirkan pembacaan dengan pembuka kurungan; titik bertindih. ciao

2 comments:

nazrin syafiq said...

siyes ke paper comp lagi susah weyh??

fif said...

serius shit! :O