hello (:

dimulakan dengan بسم الله,
disudahi dengan الحمد الله

Sunday, November 21, 2010

tahniah dan cilaker

sape tak geram kalau dah lead 2-0 lpas tu kene titik 2-3? aku salahkan wenger sbb tak pandai handle bdk2 bliau mse half time team talk. kalau aku, aku dh jerit DONT GET COMPLACENT! jadah. patut aku yg jadik manager arsenal -.-

tahniah gak la diucapkan kepada datuk Chong Wei. hebak la mung. tp tgk ler dlu hebak ke dop lwn Lin Dan kekgi. kehkehkeh. match die td pon aku tak tgk, tp at least aku tau la die mng, bukak2 tivi je dh nmpk die senyum tak serupe nk senyum..

bukan nk ngata tp die ni surius kene pegi kelas senyum dlu..kahkahkah

oh yer, kalau korg perasan aku dh semakin berseni hari demi hari. usha kiri skrin. usha kanan skrin. yg kiri tu tak brape nk penting sbb die bknnyer hensem sgt pon (kahkahkah) tp sila usha kanan skrin. tekanlah kalau ade bran :O

2 comments:

aliah said...

Whoa :O

Yang belah kanan tak boleh belah. HAHA

fif said...

terbaok en? hahaha!
serius pnat aku edit..fuhh~