hello (:

dimulakan dengan بسم الله,
disudahi dengan الحمد الله

Thursday, November 25, 2010

masalah dompet kembangkempis

bebelan kali ni mungkin sedikit gampank sbb otak aku dah kemek sni sne disebabkn pelanggaran kuiz math ngan fizik yg tersgt cilaker

weekend dh dekat, al-makna-nya aku sure balek (lagi) sbb nk amik bnde2 yg tertggl mse balek cuti raya haji ritu. pagi td pon aku tak dtg kelas (lagi) sbb overslept smpi pkul 9. hidup mmg indah kan? kahkah

tp hidup ni kalau takde krisis mmg bukan hidop la sifatnye. aku skrg berdepan masalah ngan biasiswa jpa. kalau ikut mke hensem mmg patut la dpt skolershit tu tp masalahnye skrg duet kptm plak yg msuk akaun bank muamalat aku. apa ada hal bank islam? kosong je?

lupa plak nk ckp weekend ni aku stay kt rumah sorg2, sapa2 nk bertandang tu jum ah, kite parti smpi pukul 3 pagi.

2 comments:

naem said...

mber ak ade problem jpa gak wehh
hhhahahah.sian dak2 jpa..
wehh, bile nk ajak g umh ko ni ?
ak lebam da dok uia ni

fif said...

aku ade kt rmh la ni naem..haha, asl kau x ckp wl2 nk dtg rmh aku? minggu dpn ah..ajak sekutu2 uia skali