hello (:

dimulakan dengan بسم الله,
disudahi dengan الحمد الله

Monday, August 23, 2010

utk nana dan zuhir

diorg seronok la smlm aku jadik dreba diorg. ceit! zuhir still hutang minyak kete rm30. haha! perjalanan ke shah alam sgt sronok, walaopun ade gps guna enset zuhir tp kiteorg masih sesat nak mencari uitm puncak perdana. sumpah hutan belaka, signal enset pon cikai je -.-


first tyme jmpe nana smlm, die nmpk pend** daripada ape yg aku bygkan, haha... (sori nana sori) apa2 pon, poke di fesbuk masih diteruskan :D


lepas abis buka kt OU igt nak lepak2 tapi nana ngan member die nk balek plak, almaklum ade test keesokan ari. so kteorg pon anta la diorg pulang, lpas zuhir kiss2 gudbye ngan awek tersayang yg membuat aku naek meluat (haha) aku ngan zuhir terus jalan balek damansara, minum2 kat uptown :)


best gak la usha2 bju kat sne, tggu sminggu sbelom raya, nnt diorg buat sale besar2an... sambil2 minum dpt tgk arsenal tibai blackpool. hua hua hua. 6-0 terbaik! kudos kepada walcott.


nah amik tgk la gambar daripada fotografer murahan. salam istirehat dan selamat bersahur esk pagi :)

encik abdul zuhir, dulu die gay tp skrg dh ade awek... 
takpe la janji die bahagia

sbelah kanan tu watak sampingan je, nama die safwan badri, 
die tgh usaha keras nk tackle si hannah. haha. smoga berjaya kawan :)

lagi sorg watak sampingan, encik azwan ali abu samah. 
nama fesbuk die sedap dowh, Ace Pj. kahkahkah...
single lagi, spe nak kenal sila la carik die di fesbuk :P

itu dia. zuhir dan nana.
korg jgn lupe aku nyer khemah vip mse korg kawen nnt. orite? (:

4 comments:

Anonymous said...

fuck wey!
apsal promote aku kat blog ko. bknnye ade amoi usha blog ko syial

aƒiƒ said...

adakah itu anda wahai azwan ali? Gahahaha

Nur Syarina said...

1st : thanks jd drebar. hohoho

2nd : enset ko mhl sgt kot. dye x suke lam utan nih. xpon fon ko r cikai sgt. ak dok cni coverage full je. chit...

3rd : nana nmpk pend** = pendek. ==''
ckp je la. dh bese sgt org ckp cm2.

4th : poke poke poke. wiiieeeeheeee...

5th : test ==''
esoknye 2 test akaun..cuak meyh..1st time nk jwb akaun..tp alhmdulillah dpt la jwb. hehe ^^v

6th : kiss2 gudbye? pale hot anda! open air lah. mne bole nk kiss2. kang kne saman ngn BAHAMAN (pengetue PP).. HAHAHA

7th : pape pon bunch oh thanks APEK!bkn stkt khemah vip ak bg, khemah VVVVVVVVVVVVVVip ak sdiakn ntuk ko. wakakaka..

bye!

aƒiƒ said...

BHAHAHAH! panjang bhai komen kau..

same2 lah makcikkk!!!!!! XD