hello (:

dimulakan dengan بسم الله,
disudahi dengan الحمد الله

Wednesday, August 25, 2010

entri sebelom abis semesterrr

okay arini dah masuk arini rabu. menandakan bahawasanya aku takleh balek weekend ni sbb ade exam fardhu ain. oh yeah, kelas fardhu ain yg slame ni aku ponteng, dtg kelas skali sebulan adalah rekod yg terbaik bg diri aku yg lemah agama. haishh... ape nk jadik ngan aku ni?


td aku saje korek2 beg yg aku bwk tyme daftar masuk uia ni, tak teringat plak aku yg aku ade beli kiwi fresh force. kehkehkeh... wangi la kasut aku bile msuk kelas pg esk. oh tidak, pagi esk... kuiz arab. mmg stim tahap dewa. otak aku ni kalau bg bhase korea ke bhase jawa ke boleh lg nk interpret lpas tu buat ayat sndri kasik pakcik google tolong setelkan. tp bhase syurga ni ade sedikit masalah sbb nk sebut pon susah kalau takde baris ayat yg diberi.


lepas tu aku ngan hebatnyer membuat kenyataan yg aku tak mau anta assignment kimia yg miss anis kasik minggu lepas. hahaha... padahal aku tgk klasmet smua tukang kopipes kt tenet je, ape kejadah nyer mcm tu? baik aku potostet kertas diorg je kalau gitu yedak? hehe


okay niat aku nk tinggalkan uia ni makin menebal, semua sebab leadtrain. trime kasih LTD :) ma ma'na leadtrain? leadtrain adalah binatang berkaki tiga yg menyebabkan aku takleh balek awl pada 3hb sept :( tp aku redha akan ketentuan Ilahi yg selama ni telah bg aku bernafas dgn percuma di atas muka bumi yg penuh konfrontasi dan penipuan terutamanya dari pihak gomen sndri. idop gomen!!


aku nak tido. aku tekad aku akan bgn tido dan sahur chipsmore yg aku bwk bulan lepas tp tak bukak2 hinggalah arini. selamat istiherat, kuikuikui ~

3 comments:

EG said...

hahaha..LTD?
abis ko blek bile?

nazrin syafiq said...

mana de kopipes??? penipuan semata.. aku buat sendiri kowt.. haha... lek r bro, leadtrain je an... stim dowh leadtrain bak kata kawan ak.. ada byk binatang berkaki tiga... hahaha..

aƒiƒ said...

EG - aku balek 5 hb la neighber... kau jgn sedih aku balek lambat. haha..

nazrin - kau kopipes buku nyer, sme jelar... kahkahkah. sebab byk hayawan berkaki tiga larh yg buat aku x nak dtg leadtrain tu... cukup2 la fardhu ain nyer assessmnt camp smlm :|