hello (:

dimulakan dengan بسم الله,
disudahi dengan الحمد الله

Friday, June 22, 2012

rooocckkk on!

patutnya aku gi jogging petang ni. tapi nak buat macam mana, kat luar tu gelap semacam je. sebagai langkah berjaga jaga aku duduk jela dalam rumah, sebab takut kena sambar petir. haha. padahal memang aku malas. eh?

papeponnn, assalaam! :D

mak ngan abah ngan adik adik kecik dua orang tu dah berangkat ke port dickson. abah ada dinner kat sana so angkut sekali ngan budak budak tu. fuhh aman sikit rumah ni takda orang menangis setiap 10menet. haha

disamping kekosongan rumah ni aku buat la benda yang mak aku larang buat selama beliau duduk depan tv tu. aku amik gitar, cucuk kat dvd player (yeap, tempat mic tu haa, specification dia sama ngan amp sikit) lepas tu goreng sampai telinga berdarah. muahahha xD

MAAF JIRANKU SEKALIAN! GUA MASUK MOOD ROCK TAKLAMA PON! HARAP KORANG TAKMARAH >.<

video

lepas mood rock dah habis aku terus membungakan hati nyanyi lagu bruno mars. wakakaka xDD entah dalam banyak banyak lagu, lagu ni yang aku nyanyi. sebab dia senang kuuutt? tapi senang senang gittu ah ada terlupa lirik. tersalah kord. pasal pitching memang takboleh buat apa, dari dulu lagi katak punya suara lagi sedap daripada aku en ); 

apa apa pon, semoga telinga korang bernanah! ;DDDD


video

haha. okay dah. nak kena habiskan shut up flower boy band tu cepat cepat sikit! banyak lagi cerita lain tengah beratur ni! :O till then, adiooss (;


notakaki ; tolong jangan kutuk rambut aku. aku dah cukup sedih bila dia potong pendek giler ritu /:

1 comment:

nblh said...

you're as awesome as the batman! xD