hello (:

dimulakan dengan بسم الله,
disudahi dengan الحمد الله

Sunday, June 26, 2011

1st anniversary

dua enam kosong enam dua kosong satu kosong

sempena genap setahun kau tinggalkan aku. ini entri khas untuk kau, dan hanya kau.

terima kasih untuk keingkaran kau untuk berbunyi pada petikan pertama

terima kasih untuk kesukaran yang kau bagi kepada si jari-jemari

terima kasih juga untuk segala tunjuk ajar dan errr..cis, baru aku sedar aku bukan jenis yang boleh berromantis dengan benda yang tak bernyawa. setahun-tanpa-pengganti. cik sukami, gitar yang ku sayangi (':

lutut - aku dah delete entri entri lama aku.kalau tak boleh tunjuk part mana gitar aku rosak tu.
kaki - petang tadi abah aku cakap nak sponsor gitar baru. malam tadi abah aku kasik rm200 suruh beli gitar baru. aku? senyum (:

4 comments:

Muhammad Rashdan bin Roslan said...

whoa!! gitar baru... nnti tayang ar kat sini..

aRinarRe said...

YEAH.new guitar! lepas ni byk lah post afif nyanyi and semoga with that, sejuk sikit malaya, byk hujan :D

fif said...

arina kejiiiiiiiiiiiiiiiiiii -.- eh tapi kalau banyak hujan best gak.ermm..okay okay, dipertimbangkan :D

lekkk lu rashdan.nak survey gitar dulu niii

Muhammad Rashdan bin Roslan said...

laaaaa... tak beli lagi ke... cpat2.. looking 4wd for ur new guitar.. haha