hello (:

dimulakan dengan بسم الله,
disudahi dengan الحمد الله

Tuesday, March 22, 2011

lapan tahun

tahniah utk diri sndri sbb dpt pergi balek dgn selamat walaupon dlm keadaan separuh demam. tahniah jugak utk junior2 keatas majlis pg tadi. cuma lahanat la psl mknn free, aku senyum jela pasal tu

lepas 8 tahun bertapak kt skola tu bersara jugak pengetua pertama sm sains alam shah, tuan haji al-idrus hamid. lepas ni maen2 dgn cucu kt rumah la yek? kami akan merindui khidmat anda wahai ayahanda (:

semenjak aku tak jadik nak amik sem pendek, aku ade lg extra 2 bulan nk menaikkan berat badan aku sebelom budak2 kelas pggl aku keding utk tiga sem berturut-turut. kamon lah lemak, jgn nipis sgt la boleh tak?

cuti lg 2 bulan pon al-maknanya aku kne carik income laen so that cita2 nak makan budu kt klantan tercapai. woih adib! sediakan tilam kosong kt rumah kau tu. haha. pasal perlis boleh ceciter laen bulan plak.

4 comments:

HanisRazak said...

whoaaa, pegi tengok ayahanda bersara? anakanda yg baik ! :D

aRinarRe said...

picture lawa. dslr?
nak cari income? meh jadi driver aku meh! ;D

nuasya said...

dtg r puncak...
boleh amek lemak aku sikit.
selajur itu.
boleh bwk my zuzu sekali.
n ko pon bole amek lemak dr dye.
hahahahaha :D

fif said...

to kak nor - wellll, mcm tak kenal aku plakk..haha

to arre - weyh drebar ape? brape gaji? :DD

to nana - lemak korg boleh gi maen jauh2 -.-"