hello (:

dimulakan dengan بسم الله,
disudahi dengan الحمد الله

Thursday, March 3, 2011

dapur

bumbam bumbam. paip rosak, pinggan retak, gelas pecah, mangkuk terbang, pisau patah, sudu bengkok, garfu hilang, kuali hangus, garam habis, gula masin, gas bocor, dapur meletup!! aku sihat je, wa antum?

bersepah. this is exactly what will happen when boys take over the kitchen. or is it juz me?

aku rasa mcm nk blogging tp bile dh masuk part posting tbe2 rasa serba tak kena. mungkin aku patut hentak gitar lama aku kt dinding? sbb aku tau penumbuk aku dh tak sekuat dlu.

btw, that chris medina guy is realllyyyyy gooood. oke ah. tgk american idol kjap.

5 comments:

6149 said...

lasagna camne doh?tak sampai pin kat rumah.tak marvelous la tu kan?HAHAHA

aRinarRe said...

kau tak boleh zoom lagi sikit ke weyh..? xD
chris medina.woohoo.thumbs up.
aku ingat aku sorang je takde life layan american idol hahaha

fif said...

ade ke patut kau pertikaikan masakan aku? haha. cilaker perangai kau. sedap weyhh aku masaakk!! cme aku letak sos tu tebal sgt kut? tp overall, marvelous! HAHAHAHA

kau nk aku zoom prt mne? dapur aku tu? kehkehkeh..takbolehhh, nnt kantoi rumah aku bersih dan teratur plak XP
oh, org yg layan AI kne cop takde life ek? patetik gilerrr -.-"

fiena said...

pergh.. mashuk gile men laptop smbil masak kt dapur. hee~ XD

snowleopard said...

perhh.apekah! blogwalking~ http://okjustread.blogspot.com/