hello (:

dimulakan dengan بسم الله,
disudahi dengan الحمد الله

Thursday, January 6, 2011

selepas semiggu

bukan semua yg kita impikan boleh jadi kenyataan. kadangkdang usaha yg kita letakkan pada sesuatu pekerjaan mahupun perbuatan masih belum mencukupi utk menjadikan kita yg terbaik antara yg lain.

oh,
kaifa khaluka?

result midsem dh kluar tp boleh nanges nanah kalau aku crite kt sni. result final la aku bgtau, midsem aku simpan sorangsrang,ok?

bukan nk riak mahupun takbur. tp minggu ni sahaja aku dh abis telan 3 botol ubat breacol. yup. minggu ni aku tak brape nk sihat. jika maka anda tidak keberatan, tolong doakan kesihatan aku dan kesejahteraan seluruh umat utk menjadi yg terbaik antara umat yg lain.
"kita boleh. cumanya kita malas.
 2011 weyh. aku terasa tua, korg bagaimana?

4 comments:

nazrin syafiq said...

xpe3.. ku doakan ko sihat slalu..

fif said...

thanks do nazrin :')
tacinnngggggggggg!!! :'D

aRinarRe said...

touching2 plak korang.ahahha.
btw, aku taktahu nak comment kat mana.weh, gua manyak sorry lu kena bayar lebih. gua ganti bagi belanja mamak lah one day insyaallah.gua punya psal lu kena byr lebih hahaha sorry bro

fif said...

hahaha..bru prasan komen kau kt sni. serius dowh, baek kau derma je duet tu weeyhhh~