hello (:

dimulakan dengan بسم الله,
disudahi dengan الحمد الله

Saturday, December 4, 2010

the password of my PIN number

18 means older, wiser, lovelier.

takpenah sekali dlm hidop aku terpikir yg kau akan dtg dan mengubah segalanya. jauh sekali  aku membayangkan hati aku yg jatuh dulu kau kutip dan letak kembali di tempat asalnya. pergh, aku kalau dh jiwang ayat kalah Azwan Ali nk pikat tutt tutt anak tuttttt. kahkahkah

sori wish lmbt sbb dh tertido. sori sbb tak boleh spend ur special day with u. sori sbb tak brani nk jmpe mak u. HAHA. oh ye, potong kek tu slow2 weyh, juz dont hurt urself,syg (:

9 comments:

aidahassan said...

jiwangs :)

fif said...

jap. aku rse mcm kenal kau, tp kt mne ah? hahhaha..

*slepas 5 menet

lenkali jgn ah tukar url weyh! padan ah dh lme x nmpk kau update entri.

notakaki - biase ah laki jiwang, kalau x jiwang maknenye xde prasaan. choi laki2 yg xde prasaan! kahkahkah

EG said...

feewiit!!

fif said...

gampank! HAHA

Amiruddin said...

bajet plak mamat ni, haha :D

fif said...

mne ade bajeett..ni kisah benar weyh :D

nizzalsyafiq said...

woot..woottt!
jiwang seh,.HAHA

Anonymous said...

pahal kau jiwang2 lak ni? x gonjeng la

fif said...

to nizzalsyafiq :
jgn la ckp mcm tu segan la :p hahaha :D juz trying to live my life la dude hee (:

to anonymous :
kau pehal azri? aku admin gonjeng paling up ade kt grup tu.hahaha. ni pon ayahanda gonjeng yg ajar. aku bangge jadik anak murid die (':