hello (:

dimulakan dengan بسم الله,
disudahi dengan الحمد الله

Thursday, November 4, 2010

penjimatan! MAX!

title kali ni aku tiru monta si monyet dlm siri eyeshield21. seronokkan kenang zaman kanak2? haha. eh eh, aku start baca manga tyme form 2 ah. jadah mu kanak2 -.-

sejak duet blnje kene cut dengan ayahanda tercinta aku makin bingung nk cekau duet tang mne lg. HAHA! bodo.

sbb tu aku berjimat cermat skrg, kalau dulu makan kt kafe yg paling koman pon org yg jage kaunter tu kasik kluar tiga jari drpd lima jari yg die ade kt tgn knn die tuh. kalau korg takpaham bahasa bangla, tu maknenyer tiga ringgit. vavi mahal

tiga jari tu tak termasuk air lg, kalau tgn dh menggatal ngambik cawan lepas tu tuang air, haaa~ empat jari lah yg kluar nnt =.=' oleh itu tuan2 dan puan2 sekalian, aku dh mule makan roti je. rm2.60 beli kt kiosk lepas tu boleh makan pagi sampai malam. best!

masalah aku skrg ni budak2 kelas menggatal lantik aku jadik klasrep fizik. pekejadah? segala jenis info yg encik abdul rashid kasik kt aku nnt sure aku kene hulur kt budak2 laen. mana tak jalan kredit aku mcm air paip weyh!?? hahahaha. penjimatan lah sgt la mcm tu kan? (-___-")

4 comments:

nazrin syafiq said...

hahaha.. terbaek la pek.. ko kan klas rep terbilang.. huhuhu..

Nur Syarina said...

padan muke apek!!!

aƒiƒ said...

kau pon klasrep gak naz.. ape kate amik kelas fizik pnye skali? hikhik

DUET MINYAK AKU MANA!??? HHAHAA!

yana said...

haha! berjoli jer mane taknye duet blanje kene cut XD