hello (:

dimulakan dengan بسم الله,
disudahi dengan الحمد الله

Monday, September 6, 2010

salam lebaran kawankawan :D

okay aku update ngan pantas ni weyh. 


disebabkan JAKIM ckp aidilfitri jatuh pada hari jumaat, aku pon nak amik kesempatan la nak ucapkan selamat hari raya meminta kemaafan zahir dan batin :) 


bukan sengaje nak ucap awl2 tp takut nnt kt kampung ssh nk dpt line internet nih. kalau takde letrik boleh lg nk curik kabel tp kalau dah takde line tak tau la nak curik tang mne lg yedak? haha


tp kita patut jgn lupa la, org malaysia ni pelik skit, kita beria nak sambut syawal sampai ramadhan kita lupakan. *sigh* jgn mcm tu la kawan, moga2 tuhan bagi hidayah kt kita smua dan ubah persepsi (btul ke aku eja ni) kita smua nih..

aku rase tu je kot, oh ye doakan aku weyh moga2 aku dpt duet raya byk skit taun ni. kehkeh :D


p/s - takpe weyh, aku paham (:



6 comments:

hidayah .norikochan said...

... moga2 tuhan bagi HIDAYAH kat kita semua. huhuhu !

Rashdan Roslan said...

salam lebaran... minnal aidil wal faizin.... maaf zahir sahaje... batin takde enn?

aƒiƒ said...

dayah - HAHAHAH! ade2 je kau ni. mintak pinjam nme kau sat :p

rashdan - batin xde weyh! aku bukan gay! kahkahkah :D

Amiruddin said...

ha, duit passing sket kat aku. nak repair gitar. haha

Nur Syarina said...

aku nk duet raye!!
bak seratos!! HAHA

aƒiƒ said...

besta - nah, amik ah.. kahkah

nana - seratus rupiah no hal larh. kehkeh :D