hello (:

dimulakan dengan بسم الله,
disudahi dengan الحمد الله

Friday, September 23, 2011

bodoh bodoh dunia

bertemankan bunyi kipas lama dan suara sekalian rummet yang bersembang di compartment sebelah, bicara tentang peperiksaan akhir barangkali- mereka semangat, gua kurang sikit. dan juga kelibat nyamuk nyamuk yang mula mencari rezeki. almaklum, gua badan darah universal. jeles?

ish. pehal gua rasa macam nak tulis entri pasal fizik ni? ouh ye, exam bermula senin nanti. haram. teettttt! mula lah nak mencarut sini sana. cilaker. teettttt!! ARGH!

kasik rehat dulu lidah ni. dah habis kertas kimia boleh all-out dalam lif one utama. ouh, sebut pasal ou, gua rasa nak lepak wayang, hari selasa konfem takpayah beratur beli tiket. join?

dah cukup la kot. any update i'll post it here. ciao. assalam

notakaki -
semua mahukan empat rata, 
menjadilah kita kebanggaan keluarga;
cuba fikirkan sejenak dan seketika, 
akan bahagiakah kita sebenarnya?

agak kurang ajar berhenti di situ,
sebuah pantun tanpa jawapan yang jitu;
cukuplah kita buat semana yang mampu,
tanpa merosakkan nyawa yang satu.

6 comments:

EG said...

selasa? cter ape ko nk tengok?

fif said...

taktau lagi.dah sampai depan kaunter baru nak fikir.haha.nak join? kau takda kelas hari selasa?

Muhammad Rashdan bin Roslan said...

tak payah la nak 4 flat sgt... huhu

fif said...

cheh rashrash. pedehal kau yang 4flat selalu -.-"

Nur Syarina said...

ko tulis syair ke?

fif said...

pantun nana. pantun!