hello (:

dimulakan dengan بسم الله,
disudahi dengan الحمد الله

Friday, October 8, 2010

on vacation

pukul tigaempatpuluhempat pagi . mata sebenarnye dh lebam lpas tgk wayang percuma dgn cara plg solid yg pernah pengetua aku ajar, skodeng jiran sebelah (aku cakap separa benar dengan sedikit mitos ditokok tambahkan bg meng-gampank-kan entri kali ini.)

appa dia? kamu bosan? sambil2 baca sila dengar lagu ini;; 


sedap bukan? suara die mmg ala2 ade mcm aku skit itu mmg tak boleh dinafikan. *teroskan kegampangan!

hoh. misi esk pagi adalah pergi the curve, jln2 carik external hard-disk kt sne sbb dkt giant ade promosi naek harga sebanyak 30% ! tempting idak nk kluarkan duet kt giant? siod. boikot!

tujuan utama pembelian adalah utk kerana menampung saiz2 XL para movie yg aku dh donlod. aku saspek kalau movie smua natang XXL boleh meletop laptop aku. oh, aku tak bercakap psl saiz pinggang ye harap maklum :)

kalau ikut purata, aku dpt donlod 5 crite shari . mmg best. mmg layan. mmg terbaik. aku sayang speed internet rmh ni, sbb tu every week balek.kehkehkeh. crite plg gampank yg ade kt laptop aku skrg - Kick Ass ! also known as, The Green Condom ! ohyeah bebeh, dlu tgk kt wayang tak puas, skrg dh boleh layan 10kali sehari. MANTAP !



4 comments:

nazalya said...

ko mmg perasan.. ahaha..
bdw, lagu nuh mmg sedap.. dr soundtrack jennifer's body kan??

aƒiƒ said...

haha :D yup :)
bru tgk smlm lpas 2 jam donlod,,

aRinarRe said...

d song; thumbs up :D

aƒiƒ said...

*thumbs up* hahaha